Power Gel Cream UNTUK TAHAN LAMA DI RANJANG

Power Gel Cream keluaran Pusaka Bumi Asli menggabungkan kebaikan minyak lintah bersama gabungan herba asli seperti gambir, tunjuk langit dan akar lalang yang sering digunakan dalam rawatan tradisional sejak turun temurun bagi mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin seterusnya membantu memanjangkan keseronokan seksual bersama isteri tercinta.
 PowerGel-Cream-kedaipaklong
Kandungan: 10 ml

UNTUK TAHAN LAMA DI RANJANG

Ø  INGIN TAHAN LAMA DI RANJANG SEHINGGA LEBIH 30 MINIT
Ø  INGIN MELAKUKAN PELBAGAI POSISI DALAM 1 ROUND
Ø  INGIN MEMBAHAGIAKAN ISTERI TERSAYANG
Ø  Anda masih GAGAH walaupun Isteri telah TEWAS berkali-kali.


*** Jadikan PowerGEL Cream untuk Hadiah Suami-Isteri ***

gambar-herba-lelaki
KEBAIKAN POWER GEL CREAM

 •          Meningkatkan kualiti seksual para suami
 •          Membantu anda tahan lebih lama ketika hubungan intim
 •          Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
 •          Meningkatkan libido atau keinginan seksual
 •          Membantu menjana kuantiti dan kualiti sperma
 •          Mengatasi masalah gangguan ereksi
 •          Mengatasi masalah lemah tenaga batin
 •          Membantu mencapai klimaks dan kepuasan berganda bagi anda dan isteri
 suami-tahan-lama isteri-tak-puas

KANDUNGAN POWER GEL CREAM

Minyak Lintah: Minyak lintah telah digunakan sebagai penawar untuk pelbagai jenis masalah kesihatan sejak zaman dahulu lagi dengan cara menghisap darah untuk membuang darah kotor yang terkandung dalam tubuh manusia, sekaligus membantu merawat penyakit yang dialami. Selain membantu mengatasi masalah kulit seperti eczema dan psoriasis, minyak lintah turut berkesan untuk menambah saiz dan ukuran zakar seterusnya meningkatkan fungsi seksual kaum lelaki.

Gambir: Gambir merupakan ekstrak dari pokok gambir yang banyak terdapat di Sarawak. Di samping berupaya melegakan sebarang kesakitan, gambir juga ternyata berkesan untuk mengatasi masalah ejakulasi pra-matang seterusnya membantu para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri.

Pinang Muda: Buah pinang muda diyakini mampu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin di samping membantu meningkatkan keinginan dan tenaga seksual sekaligus membantu para suami tahan lebih lama apabila bersama isteri.

Akar Pulasan: Selain berupaya memulihkan luka dan merawat demam, pulasan juga sering digunakan kerana keupayaannya untuk menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit.

Akar Lalang: Akar lalang sering digunakan di dalam rawatan tradisional bagi membantu memelihara sistem saraf di samping turut berupaya mengatasi masalah prostat dan meningkatkan tenaga seksual.

Tunjuk Langit: Buah tunjuk langit atau skyfruit merupakan sejenis herba yang mengandungi flavonoid yang berupaya menstabilkan peredaran darah, mengurangkan tahap kolestrol serta memelihara kesihatan jantung, manakala kandungan saponinnya mampu meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit. Buah tunjuk langit juga turut berupaya mengatasi masalah kesuburan dan ereksi, di samping meningkatkan tahap tenaga, memelihara kesihatan organ dalaman serta membantu mengurangkan serangan kanser.

Aloe Vera (Lidah Buaya): Tumbuhan yang berasaskan gel ini berupaya menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit, membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping merawat masalah kulit, memudarkan parut yang masih baru dan meningkatkan kelembapan kulit. Aloe Vera yang bersifat antikulat turut berupaya mempercepatkan proses penyembuhan luka, mengatasi masalah kegatalan di samping membantu menyegarkan lagi kulit anda.

Pudina: Minyak pati menthol yang diekstrak dari peppermint atau daun pudina ini merupakan antara ramuan semulajadi yang berupaya memelihara kelembapan kulit serta menyejuk dan menyegarkan kulit.

PowerGel-Cream-kedaipaklong 

HARGA PROMOSI : RM100RM80… RM60.00 shj

*FREE POSTAGE

CARA PENGGUNAAN POWER GEL CREAM

 1.      Picit sikit Power Gel Cream pada jari dan sapu di kepala zakar dan ratakan.
 2.      Sapu juga pd urut bawah batang zakar dari kepada ke pangkal telur.
 3.      Biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam.
 4.      Bilas sehingga bersih sebelum bersama isteri.

pancutan-pra-matang

JANGAN tunggu lagi… Kini penyelesai masalah anda TELAH TIBA…

SILA SMS/Whatsapp dulu ke 60196336111 (PAKLONG)
Ada Stok PowerGel Cream ? (nama anda)

 

bang-cepat-beli
STOK TERHAD !!