Minyak Lintah ALIFF

TUJUH LANGKAH UNTUK MEMUASKAN ISTERI DI RANJANG.

  1. Mulakan hubungan seks dengan permainan foreplay. Foreplay penting untuk menyediakan fizikal dan mental isteri anda dalam keadaan bersedia untuk melakukan hubunngan seks. Rangsang isteri anda sehingga dia  rasa sangat bernafsu untuk melakukan hubungan seks.
  2. Ucapkan kata – kata cinta sepanjang masa kepada isteri anda supaya dia rasa selesa dengan anda. kajian telah menunjukkan, jika seorang suami sentiasa mengucapkan kata – kata cinta ketika melakukan hubungan seks, isteri akan lebih cepat alami ejakulasi.
  3. Mulakan hubungan seks dengan posisi yang isteri anda paling suka. Siasat posisi yang isteri anda paling suka dan gunakan ia sebagai senjata anda.
  4. Masukkan zakar mengikut kesukaan isteri anda. Ada wanitasuka jika suaminya masukkan zakar secara serong, ada jugayang suka di masukkan secara terus dan dalam.
  5. Sentiasa berkomunikasi dengan isteri anda ketka melakukan hubungan seks. Anda berkomunikasi untuk tahu sama ada isteri anda puas atau tidak. Dengar erangan dari isteri anda untuk tahu sama ada dia puas atau tidak.
  6. Kawal kelajuan bersetubuh. Isteri anda boleh terangsang dengna hebatnya melalui kawalan kelajuan kemasukkan zakar. Namun, isteri anda pasti ada kesukaannya yang tersendiri. Ada isteri sukakan kemasukkan zakar yang pantas, ada yang suka perlahan. Namun, anda yang tentukan sendiri berdasarkan situasi isteri anda.
  7. Jangan kejar orgasm sebelum isteri anda datang inzalnya

Terdapat 4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

1- Sensitiviti
Sensitiviti yang melampau pada kepala alat kelamin lelaki menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan kekejangan. Kekejangan ini menyebabkan keinginan yang melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

2- Kawalan Perasaan
Perasaan anda yang terlalu menginginkan kepuasan semasa bersama. Keinginannya terlalu melampau hinggakan anda merasakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya daripada berlaku.

3- Tahap Berahi/Hormon
Keberahian yang terlalu tTinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif.  Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.
Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

4- Stress
Sementara itu faktor lain juga turut menyumbang kepada masalah ini antaranya seperti stress kerja, kurang stamina & mengamalkan gaya hidup tidak sihat. Malah amalan onani semasa remaja juga turut menjadi penyebab gejala pancutan pra-matang.

Sebab itu saya katakan anda tidak berseorangan dalam hal ini. 29% lelaki Malaysia sedang mengalami gejala ini.  Pastinya fakta di atas meresahkan anda sebagai seorang lelaki dan suami.
Malah ianya memberikan kesan peribadi yang negatif seperti kegelisahan, kerisauan, atau keresahan dan cuba mengelak untuk melakukan hubungan seks dengan pasangan. Mungkin juga anda adalah salah seorang daripadanya.
Maka tidak hairanlah kini ramai para isteri  ’tidak puas’ ketika ‘BERSAMA’ kerana masalah cepat pancut suami.

PENYELESAIAN

IMG_20160113_115519

HARGA TERKINI = RM 60.00

Untuk Tempahan : SMS “Minyak Lintah ALIF”

60196336111 PAK LONG (SMS/WhatsApp)

SEGERA!!! SEMENTARA STOK MASIH ADAAAA…

Leave a Reply

Your email address will not be published.